En Sevdiğim Yaldızlı Beyaz Tabak Ta Yemek Koyuyorum Ona.

soru

Mine

01 Mayıs 2024 Çarşamba

Merhaba ben rüyamda evlenmek istediğim kişiyi gördüm.Masa da oturuyordu bende en sevdiğim yaldızlı beyaz tabak ta yemek koyuyorum ona.Birde ekmek bölüp veriyorum.


Sonra işe diye çıkıyorum evden.Bir üniversite topluluğunun içinde buluyorum kendimi orda lavabo ararken bitane oğlan çocuğu görüyorum onu da götürüyorum.okulun sorumlusu bana oraya girme bize ait değil diğer tarafa yürü bizim bölüme git diyordu bende geri döndüm dediği yere gitmedim bizim bölüme git dediği yere gittim döndüm geri yanımda yine çocuk vardı.bı şekilde uyandım . İlginizden yararlanmak isterim teşekkürler

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Merhaba Mine,

Rüyanda evlenmek istediğin kişiye yemek ve ekmek vermen, ona karşı duyduğun sevgi ve bağlılığı simgeliyor olabilir. Yaldızlı beyaz tabak, senin onun için özel bir şeyler yapmak istediğini gösteriyor. Üniversite topluluğunda kendini bulman ve lavabo ararken bir çocukla karşılaşman, hayatında yeni sorumluluklar ve belki de beklenmedik durumlarla karşılaşacağını işaret edebilir. Okulun sorumlusu sana yön verdiğinde onun dediğini yapmamak, kendi kararlarını ve yolunu bulmak istediğini gösteriyor. Yanındaki çocuk, belki de hayatında sana destek olacak veya rehberlik edecek biri olabilir. Bu rüya, hayatındaki önemli kararlar ve yol ayrımları hakkında düşündüğünü işaret ediyor olabilir.

Sevgiler,
[İsim]

Çok Okunanlar

Haber Bülteni

Güncel

İstihare Duası Türkçe

İstihare Duası Türkçe

Güncel

İstihare Namazında Rüya Görülmezse Ne Olur?

İstihare Namazında Rüya Görülmezse Ne Olur?