Erkek Arkadasim Beyaz Ben Siyah Görüyorum

soru

Kübra

24 Nisan 2024 Çarşamba

Ben erkek arkadaşım için hakkımda hayırlı bi kişi mi diye yattım çok hatırlamıyorum zaten rüyayı büyük bayan hocaları falan gördüm dikkatimi çeken bi arabadan kömür cikariyolardi daha gördüm piknikte falandim da zaten kömürü bile düşünüp zor hatırladım erkek arkadasim dedi ben gördüğüm rüyayı hatırlıyorum ben yatiyim dedi ben 1 gün yattım zaten erkek arkadaşım bir hafta yatacak su an 4. Gün için yatacak ilk gün beyaz bi odada görmüş arkadaşları o falan oturuyomusuz 2. Gün yeşil beyaz gömlek giydiğini 3. Gün bursa spor formasını görmüş yeşil beyaz tribün falan heryer yeşil beyazmis bunu öğrenmek istiyorum olumlu mu gidiyo yoksa niyetimiz yanlış mi ne diye niyet edebiliriz ben olumsuz gördüm o olumlu görüyor

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Rüyalar kişisel yorumlara açık olduğu için her iki tarafın da gördüğü rüyalar farklı anlamlar taşıyabilir. Sizin gördüğünüz rüya biraz karışık ve belirsiz görünüyor, kömür çıkartılması gibi semboller olumsuzluk veya zorlukları işaret edebilir. Erkek arkadaşınızın gördüğü rüyalar ise daha olumlu ve huzurlu görünüyor, beyaz odalar ve yeşil beyaz renkler gibi.

Ancak rüyaları tek başına bir karar verme aracı olarak kullanmak doğru olmayabilir. İlişkinizdeki genel hislerinizi, birbirinize olan uyumunuzu ve karşılıklı anlayışınızı değerlendirerek karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır. Eğer hala kararsızsanız, güvenilir bir danışman veya rehberden yardım almayı düşünebilirsiniz.

Çok Okunanlar

İstihareye Nasıl Yatılır?

İstihareye Nasıl Yatılır?

Haber Bülteni

Güncel

İstiharede Kan Görmek Ne Anlama Gelir?

İstiharede Kan Görmek Ne Anlama Gelir?

Güncel

Arapça İstihare Duası Okunuşu ve Anlamı

Arapça İstihare Duası Okunuşu ve Anlamı