İstihare Lütfen Cevaplayın

soru

KEREM ERTAN

12 Mayıs 2024 Pazar

Bi arkadasımın oyunculuk hayallerı ıcın ıstıhareye yattım arkadasımda bende ruya gordum benim gordugum arkadasım bir ofiste toplantı odasında birilerine bir seyler anlatıyordu arkadasım patron gibi anlatıyordu arkadasımın gordugu ise lavaboda elını yıkarken kulaklıgı dusuyor ve beyaz renk kulaklıgı aynaya bakınca yolundan gıttıgı hayranlık duyduğu oyuncunun yuzunu kendı yuzu olarak goruyor bu ıkısını cevaplarmısınız Allah rızası icin lütfen

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Kerem Ertan,

Gördüğünüz rüyalardan yola çıkarak arkadaşınızın oyunculuk hayalleri için olumlu bir işaret aldığınızı söyleyebilirim. Sizin rüyanızda arkadaşınızın bir toplantı odasında patron gibi konuşması, onun liderlik ve kendine güvenen bir pozisyonda olduğunu gösteriyor. Bu, arkadaşınızın oyunculuk kariyerinde başarılı olabileceğine işaret edebilir.

Arkadaşınızın rüyasında ise elini yıkarken kulaklığının düşmesi ve aynada hayranlık duyduğu oyuncunun yüzünü kendi yüzü olarak görmesi, onun kendini o kişinin yerine koyduğunu ve o başarıyı elde etmeyi arzuladığını gösteriyor. Beyaz renk temizliği, saflığı ve yeni başlangıçları temsil eder. Bu da arkadaşınızın oyunculuk kariyerine adım atarken temiz bir başlangıç yapabileceğini ve başarılı olabileceğini işaret edebilir.

Her iki rüya da olumlu ve destekleyici nitelikte görünüyor. Arkadaşınızın bu hayalini gerçekleştirmesi için cesaretlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Allah rızası için yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Selamlar,
KEREM ERTAN

Çok Okunanlar

İstihare Namazı Duası

İstihare Namazı Duası

Haber Bülteni

Güncel

İstiharede Kahverengi Görmek Ne Anlama Gelir?

İstiharede Kahverengi Görmek Ne Anlama Gelir?

Güncel

İstiharede Bebek Görmenin Anlamı

İstiharede Bebek Görmenin Anlamı

Güncel

İstiharede Renkler Ne Anlama Gelir?

İstiharede Renkler Ne Anlama Gelir?