İstihare Namazı

soru

peri

27 Nisan 2024 Cumartesi

merhaba. erkek arkadaşımla ayrıldık. onun bana geri dönmesinin hayırlı olup olmayacağı ile ilgili istihare namazı kıldım. rüyamda da onu beyaz gömlek giymiş vaziyette gördüm. kendim de regl idim. fakat çok fazla kan vardı. öbek şeklinde hepdi bir yerde birikmişti kanların. nasıl yorumlanır. şimdiden teşekkürler.

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Merhaba Peri,

Rüyada beyaz gömlek giymiş birini görmek genellikle olumlu ve temiz niyetleri simgeler. Erkek arkadaşını beyaz gömlekle görmen, onunla ilgili olumlu düşünceler taşıdığını gösterebilir. Ancak, regl ve yoğun kan görmek, içsel bir karışıklık veya duygusal bir karmaşa yaşadığını işaret edebilir. Bu tür rüyalar, olayların karmaşıklığını ve çözülmesi gereken duygusal meseleleri yansıtabilir.

İstihare rüyaları, kişisel ve duygusal durumlara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Bu yüzden tam bir yorum yapabilmek için içsel hislerine ve genel ruh haline de dikkat etmen önemlidir. Eğer rüya sana karışık duygular veriyorsa, belki de bu mesele hakkında daha fazla düşünmen veya bir rehberlik alman faydalı olabilir.

Sağlıcakla kal.

Çok Okunanlar

Haber Bülteni

Güncel

Arapça İstihare Duası Okunuşu ve Anlamı

Arapça İstihare Duası Okunuşu ve Anlamı