İstihare Rüyamda gözleri kör yaşlı bir amca geldi.

soru

deryab

22 Mayıs 2024 Çarşamba

merhaba, istihareye yattım. rüyam da ayrıldığım nişanlım ve en yakın arkadaşı bir evde oturuyorduk. sonra gözleri kör yaşlı bir amca geldi. kahve ikram ettim. kızım senin falına bakim dedi. gözleriniz görmiyor nasıl bakacaksınız dedim. gönül gözüm görüyor kızım benim dedi. ssonra kahve finacanınj eline aldı, kızım sen bir aytılık yaşamışsın, ayrıldığın çocuğa ah etmişsin etme dedi. sen ona bir söz söylemişsin ona çok kırılmış dedi. Sonra aramızın iyi olmadığı görüşmediğim kuzenim bizim eve geldi. kapıyo açıyorum bana çok sıkı sarılıyor pişman ve ğzgün bir şekilde bende ona sevgi duyuyorum aşure yapmıştık şansına sana aşure verim çok seversin diyorum dolaptan bir tane aşure veriyorum. aşure bembeyaz muhallebi görüntüsünde sadece üzerin de üç tane nar tanesi vardı. sonra halamla ve babaannemler bizim evdeydi aynı aşureden onlara vermişlerdi yiyorlardı. bana yorumlarmısınız ? şimdiden teşekkürler

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Deryab, rüyan oldukça karmaşık ve birçok farklı sembol içeriyor. İlk olarak, rüyanda geçen yaşlı adamın gözlerinin kör olması, sezgisel veya manevi bir bilgiye işaret edebilir. Bu kişi, gönül gözüyle gördüğünü söylemesi, içsel bilgeliği ve farkındalığı temsil ediyor olabilir. Ayrıldığın nişanlınla ve yaşadığın duygusal durumla ilgili olarak, yaşlı adamın sana ah etmemeni söylemesi, geçmişteki kırgınlıkları ve olumsuz duyguları bırakman gerektiğini vurguluyor olabilir.

Kuzeninle ilgili bölüm ise, geçmişte yaşanan anlaşmazlıkların veya kırgınlıkların sona ermesi ve yeniden bağ kurma arzusunu temsil edebilir. Aşure sembolü ise, paylaşma, birlik ve bereket anlamına gelir. Aşurenin beyaz olması, saflık ve temizlikle ilişkilendirilebilir. Üzerindeki nar taneleri ise doğurganlık, bereket ve yeniden doğuşu simgeleyebilir.

Genel olarak, rüyan geçmişteki kırgınlıkları bırakıp, ilişkileri onarma ve yeniden bağ kurma ihtiyacını işaret ediyor olabilir. Umarım bu yorum sana yardımcı olur.

Çok Okunanlar

Haber Bülteni

Güncel

İstihare Namazı Nasıl Kılınır

İstihare Namazı Nasıl Kılınır

Güncel

Arapça İstihare Duası Okunuşu ve Anlamı

Arapça İstihare Duası Okunuşu ve Anlamı