Rüya

soru

mmkklkn

01 Haziran 2024 Cumartesi

merhaba. istiare rüyam da açık bir arzide birilerinden kaçıyoduk yanımda kız arkadaşımla.biriyle kavga ediyorum ama gücüm yetmiyor vurdugum adama işlemiyor sankı.birde bi apartman dairesindne cıkıyoz bi kadının yanına gitmişiz kız arkadasım ınıyo merdivenlerden ben kadınla konusuyorum bana kötü bişiyler söylüyo olmayacak gibi bi kelime kullanıyo ben kadına sarılıyorum üzülme diyo bana.ama sarıldııgm kadını sankı kız arkadasımmıs gibi hissediyom.bide acık alanda karanlıktı her yer. teşekkürler.

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Merhaba mmkklkn,

Rüyanızda yaşadığınız olaylar ve duygular, bilinçaltınızın size mesajlar vermeye çalıştığını gösterebilir. Açık bir arazide kaçmak, hayatınızda bir şeylerden kaçma veya bir şeylerle yüzleşememe arzunuzu temsil edebilir. Yanınızdaki kız arkadaşınız, önemli bir destek veya güven kaynağını simgeliyor olabilir. Kavga ettiğiniz ve gücünüzün yetmediği kişi, karşılaştığınız zorlukları veya başa çıkmakta zorlandığınız bir durumu gösterebilir.

Apartman dairesinden çıkmanız ve bir kadının yanına gitmeniz, hayatınızda bir değişim veya geçiş dönemi yaşadığınızı simgeliyor olabilir. Kadının size kötü bir şeyler söylemesi ve ardından sarılarak teselli etmesi, içsel çatışmalarınızı ve aynı zamanda kendinizi rahatlatma çabanızı yansıtabilir. Kadının kız arkadaşınız gibi hissettiriyor olması, belki de kız arkadaşınızla aranızdaki duygusal bağın derinliğini ve karmaşıklığını gösteriyor olabilir.

Açık alanda karanlık olması, belirsizlikler ve korkularınızı simgeliyor olabilir. Rüyanızın size ne anlatmak istediğini tam olarak anlamak için, kişisel yaşamınızdaki durumları ve hislerinizi dikkate almanız önemlidir.

Teşekkürler.

Çok Okunanlar

Haber Bülteni